Monenlaista urheilua

Heikki Hietamäki

Oppilaiden harrastus- ja kilpailutoiminta on ollut hyvin vilkasta. Varsinkin sählyharrastus on tullut jäädäkseen. Kaupungin koulujen välisissä kilpailuissa on oltu mukana aktiivisesti. Myös joihinkin piirin- ja valtakunnankin kilpailuihin on osallistuttu.

Joukkuelajeissa lukio menestyi hienosti. Jalkapallossa, salibandyn Ärrä-cupissa ja sekasählyssä saatiinkin Oulun mestaruus. Myös koripallossa ja kaukalopallossa oltiin mukana, ei kuitenkaan aivan yhtä hyvällä menestyksellä. Yläasteiden joukkuepeleissä saavutettiin tasapuolisesti sekä voittoja että kokemusta.

Yksilölajeissa Jouni Kinnunen (8E) ylsi hienoon menestykseen. Hän voitti hiihdossa sarjassaan sekä Oulun että piirin mestaruuden. Oulun ykkönen oli myös lukion Juhani Juuso 100 m:n juoksussa. Muita Oulun kisojen mitalisteja olivat Riku Kess 8E (tennis 2-peli 3.), Ville-Pekka Jokinen 7D (pituus 3.), Pasi Gullsten 9F (800 m 3.) ja lukion Timo Koskela (100 m 3.).