Ala-asteen urheilutuloksia

Menestystä joukkueena

Lukuvuosi 1997-1998 oli joukkueurheilussa menestyksekäs. Erityisen hyvin pärjäsivät poikien kaukalopallojoukkue ja 6a luokan Valiokisajoukkue (entinen Maitokannukisa).

Valiokisassa syksyllä 6a luokka raivasi tiensä jatkoon sijoittumalla Oulun koulujenvälisessä kisassa kolmanneksi. Kun sitten keväällä oli vuorossa KLL:n Oulun piirin kisat, 6a luokka venyi Oulun kouluista parhaana kolmanneksi. Joukkueeseen kuuluivat Eveliina Määttä, Nina Kujasalo, Katja Suomela, Jenni Alatorvinen, Anna-Riitta Syrjälä, Ville Räihä, Ali Hasani, Mikko Tuohimaa, Teemu Koskinen, Juha Granroth ja Jere Leinonen.

Kaukalopallojoukkue oli paras kaikista. Voittamattomana se eteni KLL:n Oulun piirin mestaruusturnaukseen raivaten tieltään kaikki vastustajansa. Piirin turnauksessa voitto olikin jo tiukemmassa, mutta joukkue sai sen, minkä ansaitsikin mestaruuden. Joukkueessa pelasivat Otto Kinnunen, Heikki Pelkonen, Niko Runtti, Veli-Ville Nyman, Ville Vanhala, Ville Räihä, Tuomas Karjalainen, Vesa-Matti Karjalainen, Tomi Tervo, Juhani Granroth, Mikko Tuohimaa, Jere Leinonen ja Tommi Leinonen. Joukkueelle antoivat tukensa Onninen Oy lahjoittamalla pelipaidat ja kuljetuksissa Räihän Taksit.

Johan Pomppas lentopalloturnauksessa koulumme joukkue saavutti 3. sijan. Joukkueessa pelasivat Ville Räihä, Mikko Tuohimaa, Tomi Tervo, Otto Kinnunen ja Tuomas Karjalainen.

Ala-asteen telinevoimistelukerhossa on harjoiteltu ahkerasti Oulun kaupungin, Oulun läänin ja valtakunnalliseen jumppasirkuskilpailuun.Kerhoa on vetänyt Eeva-Kaarina Järvinen apunaan Auli Halme.

Oulun koulujen jumppasirkuskilpailussa koulumme joukkueet voittivat Kirppusirkuksen (1-2 luokat) 1. ja 2. sijan, 3-4 luokkien tyttöjen sarjan 1. ja 2. sijan sekä 5-6 luokkien tyttöjen 1. ja 2. sijan ja poikien 5-6 luokkien sarjan 1. Sijan.

Oulun läänin jumppasirkuskilpailussa 3-4 luokkalaiset veivät edelleen tyttöjen 1. ja 2. sijan,
5-6 luokkien pojat 1. sijan ja 5-6 luokkien tytöt 3. Sijan.

Valtakunnallisessa Jumppasirkus-tapahtumassa Vierumäellä sijoittuivat 3-4 luokkien (Temppusirkusjoukkueita 27) sarjassa hienosti neljänneksi seuraavat koulumme oppilaat: Elina Haapalahti, Kristiina Sarja, Saana Taivalkoski ja Anu Väisänen.

Oulun läänin jumppasirkuskisassa valittiin koulumme Sirkusesitys 1. sijalle edustamaan Oulun lääniä valtakunnalliseen katselmukseen Vierumäelle, siellä koulumme sirkus-esitys sai huomiota omaperäi-syydellään, ajankohtai-suudellaan (Aasia Sirkus "Nippon") ja joukkueen erinomaisilla taidoilla. Joukkueessa voimistelivat Antti-Ville Haapalahti, Riia Huttunen, Otto Kinnunen, Annukka Kuha, Samuli Linna, Marita Nevala, Anna-Riitta Syrjälä, Sakari Syrjälä, Saana Taivalkoski, Elisa Uusimäki, Laura Uusimäki, Miia Viippola ja Jutta Virpi.

Parhaita tuloksia yksilölajeissa

Oulun koulujen ala-asteiden yleisurheilukilpailuissa syyskuussa pojat pärjäsivät seuraavasti:
5.-6. luokkien 600 metrin juoksussa Otto Kinnunen oli kolmas,
5.-6. luokkien 60 metrillä Tomi Tervo oli toinen ja Ali Hasani kolmas
ja 5.-6. luokkien kuulan työnnössä Ville Räihä oli kolmas. KLL:n Oulun piirin yleisurheilu-mestaruuskilpailuissa Ruukissa 5.-6. luokkien 60 metrin juoksussa Ali Hasani oli kolmas.

KLL:n Oulun piirin ja Oulun koulujen uintimestaruuskilpailuissa 3.-4. luokkien 50 metrin vapaauinnissa ja 100 metrin rintauinnissa Jaakko Oikarainen oli ensimmäinen.

Oulun koulujen maastojuoksu-kilpailussa 6. luokkien sarjassa Tomi Tervo oli kolmas ja 4. luokkien sarjassa Veijo Salo oli neljäs.